Wat is het verschil tussen een helderziende en een medium

Het verschil tussen psychisch en medium, maakt het echt uit? Ja dat doet het. Het is meer voor uw begrip dan wat dan ook. De twee lezingen paranormale reading en medium reading zijn twee verschillende dingen. Er zijn helderzienden die gemiddelde reading geven, maar de informatie uit je energieveld ontvangen. Ze doen het niet per se met opzet, misschien weten ze het verschil gewoon niet. Zo zie je vaak dat het bewijs niet diep is en praten ze meer over jou en de boodschap.

Omdat een helderziende geen medium is, maar elk medium is ook een helderziende.

Dit is wat we gemeen hebben

Tijdens het werken gaat een medium op in de ziel van een individu, ze verbinden ons met hen en worden één. Blending in deze context betekent dat we ons verbinden met het energieveld van een individu. Er vindt een communicatie van ziel tot ziel of van hart tot hart plaats. Zodra de verbinding tot stand is gebracht, voelen, zien en kennen we de informatie.


Het verschil tussen psychisch en medium

Een helderziende mengt zich met je energieveld en praat over je leven en je potentieel. De energie van een levend persoon is dichter, voelt zwaarder aan, maar niet op een slechte manier. Sommigen gebruiken geen gereedschap, anderen gebruiken tarotkaarten, kristallen bollen en andere gadgets. Maar het is niet de tool die hen de antwoorden geeft, het is hun intuïtie, hun gevoeligheid. De helderziende gebruikt helderziendheid en heldervoelendheid .

Een medium mengt zich met energieveld of de ziel van een overleden persoon. De energie is subtieler en lichter. Het medium moet zijn eigen energie verhogen om met de ziel in de geestenwereld te kunnen communiceren. Het medium gebruikt helderziendheid, heldervoelendheid en helderhorendheid . Een medium kan ook de geestenwereld horen. Het is belangrijk dat een medium alle gaves gelijk ontwikkelt en gebruikt.


Een medium levert gedetailleerd bewijs

Het medium praat in een medium lezing over de persoon in de geestenwereld en niet over de persoon die het contact ontvangt. Een medium levert gedetailleerd bewijs.

We hebben allemaal paranormale gaven. Misschien herinner je je een tijd waarin je in een kamer liep en je je niet op je gemak voelde. Of wanneer je telefoon rinkelde en je wist wie er aan de lijn was voordat je hem opnam. Je voelt, ziet, hoort en voelt dingen aan. Dit heet intuïtie. Bij het afstemmen van uw intuïtie worden het horen, zien en voelen duidelijker. Een helderziend persoon heeft zijn of haar intuïtie onder de knie gekregen om zich te kunnen vermengen met de ziel van een individu.


Een medium maakt verbinding met de geestenwereld

Het medium brengt dit vermogen naar een hoger niveau en maakt verbinding met de geestenwereld, de hemel of een andere dimensie, hoe je dit ook wilt noemen. Een goed medium vertrouwt, geeft zich over en zet God bij elk contact centraal. Wat ook betekent dat we niet bepalen welke informatie we krijgen, we laten het gewoon stromen.

Dit is het subtiele maar belangrijke verschil tussen psychisch en medium.

Ik weet dat velen zeggen dat je geboren bent om een Medium te zijn en dat niet iedereen een Medium kan zijn. Dat is misschien waar. Maar ik geloof dat als we allemaal echt ons potentieel zouden benutten, we veel meer zouden kunnen doen dan alleen met dode mensen praten.


Spiritueel of helderziend

Een spiritueel medium is niet “beter” dan een helderziende. Het is gewoon een ander soort werk. Beide zijn kostbaar en in mijn werk vermeng ik me met alle individuen van de aarde en de hemel om aan de behoeften van mijn klanten te voldoen.

Echte ethische mediums en helderzienden zijn geen waarzeggers, we zullen je nooit vertellen wat je moet doen. We kunnen je een kijkje in de toekomst geven of je helpen je potentieel te zien, maar we zullen je niet afhankelijk maken van onze meningen of van lezingen.

We moeten onszelf kennen. Niet wij als persoon, ons verhaal of onze geest, maar onze ziel, wie we werkelijk zijn. Meditatie is een sleutelfactor voor deze ontdekking. Om erachter te komen dat we allemaal één zijn, zijn we allemaal alles en niets.

Er kunnen veel vragen rijzen als je geïnteresseerd bent in mediumschap, meditatie , spiritualisme en zelfontwikkeling. Meer daarover lees je terug op onze website.