Laat een medium jouw toekomst voorspellen

toekomst laten voorspellen

Je creëert je eigen toekomst

Kan een helderziende de toekomst voorspellen? Ik geloof dat je je eigen toekomst creëert.

Als paranormaal medium krijg ik natuurlijk veel vragen over de toekomst. Mensen vragen mij naar hun relaties en hun carrière en van alles en nog wat. Mensen vragen me zelfs of ze bij bingo gaan winnen.

Iedereen wil een voorspelling, maar ik voel me er niet helemaal comfortabel bij.

Ik dacht altijd dat het kwam omdat ik er gewoon niet zo goed in ben. Maar ik heb sindsdien anders geleerd.

Mensen geloven ten onrechte dat psychisch zijn de toekomst vertelt. Nee dat is het niet. Dat is waarzeggerij en dat is niet wat ik doe.

 

Kan een helderziende de toekomst voorspellen?

Ik geloof eigenlijk niet dat een helderziende de toekomst echt kan voorspellen. Daar zei ik het. Veel helderzienden zullen het niet met me eens zijn. Maar dat is mijn overtuiging en ik blijf erbij. Ik ben tot zeer goede, zeer bekende en zeer dure helderzienden geweest waarvan de voorspellingen voor mij niet uitkwamen. Ik heb zelfs dezelfde helderzienden me laten vertellen dat omdat ze die dingen zagen, ze zich al aan het manifesteren waren en ik ze niet kon stoppen. Onzin!

Zie je, de toekomst is vloeiend. Het is nog niet gebeurd. Alles kan op elk moment veranderen. Ieder van ons heeft een vrije wil. Iedereen. Zelfs onze geliefden in de geest hebben een vrije wil – en dat is precies waarom ik niet kan garanderen dat ik contact kan maken met elke geest die je maar wilt.

Op elk moment lagen eindeloze mogelijkheden en paden voor ons. We kunnen kiezen welke we willen nemen. Daarom creëren we onze toekomst.

Wanneer een helderziende je toekomst voorspelt, kijkt hij of zij slechts één pad van talloze paden af ​​dat je zou kunnen nemen. De helderziende kijkt naar de huidige energie om je heen en kan op basis van wat er momenteel gebeurt de waarschijnlijke uitkomst zien als er niets verandert.

Maar alleen door de helderziende te bezoeken en de voorspelling te ontvangen, heb je dingen veranderd. Nu kunt u uw keuzes veranderen op basis van wat de helderziende heeft gezegd.

Bovendien, aangezien we allemaal een vrije wil hebben, is de uitkomst nog minder zeker als iemand anders betrokken is bij uw voorspelling. Elke persoon die u aan de situatie toevoegt, maakt het ingewikkeld. Nogmaals, de helderziende kan je de waarschijnlijke uitkomst vertellen gebaseerd op de huidige energie, maar de huidige energie kan veranderen en andere mensen kunnen van gedachten veranderen.

 

Moeten helderzienden de toekomst voorspellen?

Ik denk dat de beste manier om paranormale informatie te gebruiken is om je te helpen beter geïnformeerde beslissingen te nemen. Of gebruik het om u te helpen het gewenste resultaat te bereiken.

Wat ik bedoel is in plaats van iets te vragen als “Wanneer krijg ik meer geld”? Of: ‘Komt mijn ex bij mij terug?’ De beste vraag zou zijn wat u kunt doen om te bereiken wat u wilt. Dat is iets vragen als “Wat moet ik doen om meer inkomen te verdienen?” of “Hoe kan ik iemand vinden en een zinvolle, liefdevolle relatie met hem hebben?”.

Helaas willen veel mensen dat niet. Ze geven er de voorkeur aan om al hun macht aan andere mensen te geven en willen gewoon weten wanneer de ex terugkomt of dat hij nog steeds van haar houdt of wanneer het geld binnenkomt.

 

Toekomstige voorspellingen beroven u van uw vrije wil

Een ander punt bij het geven van toekomstige voorspellingen is dat het je van je vrije wil berooft. Wat ik bedoel is dat als een helderziende je je toekomst vertelt, je waarschijnlijk keuzes zult maken op basis van wat je denkt dat je toekomstige uitkomst zal zijn.

Stel dat u mij bijvoorbeeld vraagt ​​of u dit jaar Mr. Right zult ontmoeten. Ik kijk naar de situatie en zie dat ja inderdaad het lijkt erop dat je over ongeveer 3 maanden iemand gaat ontmoeten. Aangezien je weet dat je Mr. Right over 3 maanden zult ontmoeten, hoef je tot die tijd niet met iemand anders uit te gaan.

Maar wat als op een van die datums uw date u aan Mr. Right zou hebben voorgesteld? Of wat als een van die data uw volgende connectie zou zijn geweest voor uw droomjob? Wat als hij je een cool nieuw restaurant had laten zien waar je zou rondhangen en veel vrienden zou maken? Wat als ik het helemaal bij het verkeerde eind had en een van die datums die u weigerde, de heer was?

Zie je hoe een psychische voorspelling alle aspecten van je leven kan beïnvloeden? Je denkt misschien dat je niets anders zou doen op basis van een paranormale voorspelling, maar je kunt er niets aan doen. U heeft de informatie en het maakt dus deel uit van uw besluitvorming.