Medium reading

Een medium reading op een mediumistisch niveau is een communicatie met uw dierbaren of vrienden in de geestenwereld. De meeste mensen die zijn overleden, willen met ons praten, ons over hun leven vertellen, ons steunen of misschien nog een onafgemaakte zaak hebben die ze willen verhelpen. Sommige van deze personen willen van buitenaf komen om een verbroken relatie aan te passen.

Als spiritueel medium ben ik slechts de brug tussen onze twee werelden.

Als spiritueel medium gaat het bewustzijn verder dan de fysieke vijf zintuigen. Mijn ziel, mijn bewustzijn voelt mensen aan die er fysiek niet meer zijn. Ik ben één met de ziel in de geestenwereld. Ze laten me afbeeldingen en afbeeldingen zien, daarom ontvang ik de informatie helderziend met mijn innerlijke oog. Ik hoor wat ze willen zeggen, ik voel hun emoties en weet gewoon wat ze je willen vertellen. Dit alles is niets engs of buitengewoons, ik ben me gewoon bewust van de energieën om ons heen.

Een spiritueel medium heeft geleerd van de beste mediums die er zijn. Bewijs is cruciaal, net als liefde en mededogen. Ze biedt een online privé-medium reading voor haar klanten over de hele wereld. De geestenwereld houdt van technologie. Het biedt hen de mogelijkheid om het juiste medium te vinden om hun berichten over te brengen. Een reading vanuit huis kan tegenwoordig gewoon via de telefoon of email.

 

Voordelen van een reading door een medium

Een reading kan het volgende bieden:

  • comfort
  • antwoorden
  • vergiffenis
  • begrip
  • liefde
  • en veel meer

Onze dierbaren zijn niet weg, ze zijn er nog. En daardoor kan ik bewijzen en feiten leveren over hun leven, persoonlijkheid en emoties. Tijdens de medium lezing vertel ik je hun levensverhaal. Heel vaak zullen ze je ook een bericht geven, omdat ze je willen ondersteunen op je pad hier op aarde. Ze zijn hier voor liefde.

Net als in het echte leven veranderen ze ‘s nachts hun karakter of persoonlijkheid niet. Wanneer een persoon uitgaand en open was, stroomt het contact gemakkelijk. Als een persoon verlegen was, liet hij me waarschijnlijk niet zoveel foto’s zien, maar ik voel hun emoties meer.

Elk contact is anders en laat iedereen altijd in een goede energie achter. De mensen in de geestenwereld zijn hier om ons de hele weg te steunen. Bijgevolg is een gemiddelde lezing altijd een genezende ervaring.

Ze willen dat we hun leven vieren en ons in ruil daarvoor vertellen dat we het onze moeten vieren. Praten met dierbaren in de hemel is vooral een genezende ervaring.

Ervaren medium reading

Wil je een medium reading dan heb je tegenwoordig keuze genoeg. Je kunt namelijk vanuit je luie stoel online een medium raadplegen. Kies welke medium het beste bij je past aan de hand van je gevoel en de reviews die andere mensen schrijven. En dit kan op ieder moment van de dag! Je betaalt per minuut dus je kunt op die manier ook perfect bepalen hoeveel je wilt betalen! Duur hoeft een gesprek met een medium dus zeker niet te zijn.

 

Spiritueel medium communiceert met overledenen

Een spiritueel medium communiceert met individuen die zijn overleden. Het is belangrijk dat een medium je bewijs en feiten levert, maar ook voorziet in de behoefte van de ziel in de geestenwereld. Stel je voor dat je bent overleden, zou je er niet zeker van willen zijn dat je dierbaren je herkennen? Iedereen kan je berichten geven die een genezende ervaring kunnen zijn, maar die je liever met meer vragen achterlaten dan voorheen.

In mijn ervaring willen onze geliefden dat we weten dat ze echt hier zijn en dat hun ziel het aardse lichaam slechts heeft verlaten. Het resultaat is dat ze meer dan bereid zijn om zoveel mogelijk dingen uit hun aardse leven te geven. Als ik eerlijk ben, zijn ze echte klanten van een medium en staan ze liever in hun service en plicht.

Het is belangrijk op te merken, alle medium zijn psychische , maar niet alle helderzienden zijn medium. Het is alsof chirurgen allemaal dokters zijn, maar dokters zijn niet allemaal chirurgen.

Wij Mediums ontvangen de informatie van de geestenwereld. Een helderziende ontvangt de informatie uit je energieveld. Daar is niets mis mee, het is gewoon belangrijk om het verschil te kennen. Een helderziende is zich meer bewust van de aardse energieën, een medium is zich bewust van geest en aardse energieën. De helderziende praat over jou en het medium praat over zielen in de geest en desgewenst ook over jou.

Soms is het niet de persoon van wie je verwachtte of wilde horen. Geloof me, het zal altijd de juiste persoon zijn. Alles wat gezegd wordt, is bedoeld om gezegd te worden. Het is verbazingwekkend, ze weten altijd wat je moet horen.

Wij mediums bellen of storen de doden niet. We hebben gewoon het gevoel dat als iemand hier voor je is, we niet bepalen wie er voor je komt. Onze dierbaren in de hemel vinden het echt leuk om door te komen.

 

Verwachtingen van een reading

Wat er vaak gebeurt, is dat iemand in een medium leest en denkt: ‘Ik ga het medium pas geloven als oom John komt en me vertelt over zijn Hond Rex.’ Ze zullen de lezing doornemen en wachten op oom John en Rex en alle andere bevestigende bewijzen missen. Deze mensen gaan nogal ontevreden naar huis en zeggen dat het medium de meeste dingen verkeerd heeft gedaan.

Ik begrijp wel dat velen veel verwachtingen hebben of zelfs sceptisch zijn. Je hebt het volste recht om dat te zijn. Daarom raad ik aan om de zittingen op te nemen en thuis opnieuw aandachtig te beluisteren. Ga niet met teveel verwachtingen in een lezing, wees gewoon open en ontspannen. Aan het einde van de lezing krijg je de kans om vragen te stellen. Ik merk vaak dat de meeste vragen van tevoren worden beantwoord.

Jarenlang was ik zelf nogal sceptisch, omdat mijn geest precies wilde weten hoe alles in detail werkt. Niet alles is wetenschappelijk te verklaren en misschien kan dit nooit in woorden worden uitgelegd, omdat het verder gaat. Maar door mijn ervaringen weet ik dat de mensen in de geestenwereld echt zijn en niet alle ‘waarom’s’ en ‘hoe’s’ kunnen worden verklaard. We zijn niet gescheiden, zoals we denken dat we zijn. We zijn gescheiden door onze geest, ons lichaam. Dit is waarom we verlies voelen. Maar we zijn nog steeds verbonden door onze ziel, ons hart. 


Waarzegger en waarzeggerij

Houd er rekening mee dat uw dierbaren u niet zullen vertellen hoe u uw leven moet leiden of voorspellingen zullen doen voor de toekomst. Het is gewoon niet hun of mijn werk. Je leeft je eigen leven, daarom ben je hier op aarde om je eigen ervaringen te hebben. Ze geven ons begeleiding als ze denken dat het nodig is. Ze zullen je niet vertellen wat je moet doen. Waar over wordt gesproken, is aan uw dierbaren, wij beslissen niet.

Stel je voor dat je in de geestenwereld bent en je hebt maar één kans om met je geliefde te praten via een medium. Zou het niet eerder onbeleefd zijn van het medium of uw familielid of vriend om het gesprek te sturen en u niet de kans te geven de dingen te zeggen die u wilde zeggen? We geven hen ook ons respect en in ruil daarvoor kunnen we de magie van het leven na de dood ervaren en ook de ware genezing die daarbij hoort.